Move
-

Od kuchni

Zobacz:

W Busku-Zdroju chleb, wino i... woda

W Busku-Zdroju chleb, wino i... woda

Kultywowanie tradycji kulinarnych regionów stało się sposobem na ich promocję. To jednocześnie powrót do zdrowej żywności bez chemii i konserwantów. Odtwarzamy zapomniane przepisy. Jak dziś piecze się tradycyjny chleb?

Więcej...

BROFAKTURA w Siedlcach-przestrzeń z duszą

BROFAKTURA w Siedlcach-przestrzeń z duszą

Gdy zdarzy się Państwu zawitać do Siedlec, polecamy odwiedzić  nowo otwarty browar restauracyjny w centrum handlowym miasta. Miejsce ma swój niepowtarzalny klimat.

Więcej...

Skrzydełko czy nóżka?

Skrzydełko czy nóżka?

Co smakuje lepiej; kokoszka czy kogucik? - pytano podczas konferencji prasowej Krajowej Rady Drobiarstwa, podsumowującej trwającą trzy lata kampanię promującą wysoką jakość mięsa pochodzącego z polskiego drobiu.  

Więcej...

Targi EuroGastro

Targi EuroGastro

Jak ogromna wiedza potrzebna jest w biznesie gastronomicznym, mogli się przekonać odwiedzający Międzynarodowe Targi EuroGastro w warszawskim Centrum Targowym przy Marsa.

Więcej...


Money.pl - Serwis Finansowy nr 1
Kursy walut
NBP 2023-01-24
USD 4,3341 +0,23%
EUR 4,7073 -0,24%
CHF 4,7014 -0,22%
GBP 5,3443 -0,38%
Wspierane przez Money.pl

Alternative flash content

Requirements