Move
-

Od kuchni

Zobacz:

W Busku-Zdroju chleb, wino i... woda

W Busku-Zdroju chleb, wino i... woda

Kultywowanie tradycji kulinarnych regionów stało się sposobem na ich promocję. To jednocześnie powrót do zdrowej żywności bez chemii i konserwantów. Odtwarzamy zapomniane przepisy. Jak dziś piecze się tradycyjny chleb?

Więcej...

BROFAKTURA w Siedlcach-przestrzeń z duszą

BROFAKTURA w Siedlcach-przestrzeń z duszą

Gdy zdarzy się Państwu zawitać do Siedlec, polecamy odwiedzić  nowo otwarty browar restauracyjny w centrum handlowym miasta. Miejsce ma swój niepowtarzalny klimat.

Więcej...

Skrzydełko czy nóżka?

Skrzydełko czy nóżka?

Co smakuje lepiej; kokoszka czy kogucik? - pytano podczas konferencji prasowej Krajowej Rady Drobiarstwa, podsumowującej trwającą trzy lata kampanię promującą wysoką jakość mięsa pochodzącego z polskiego drobiu.  

Więcej...

Targi EuroGastro

Targi EuroGastro

Jak ogromna wiedza potrzebna jest w biznesie gastronomicznym, mogli się przekonać odwiedzający Międzynarodowe Targi EuroGastro w warszawskim Centrum Targowym przy Marsa.

Więcej...


Money.pl - Serwis Finansowy nr 1
Kursy walut
NBP 2020-05-28
USD 4,0244 -0,64%
EUR 4,4264 -0,26%
CHF 4,1494 -0,51%
GBP 4,9316 -1,03%
Wspierane przez Money.pl

Alternative flash content

Requirements